את העוגה מומלץ להכין בתבנית עגולה 24 על מנת שתצא גבוהה, בתמונה הכנתי בתבנית 26. הכמות מתאימה גם לתבנית ח"פ מרובעת בגודל בינוני.
המצרכים:
לתחתית:
200 גרם פתי בר
חבילת חמאה קטנה (100 גרם)
לשבור את הפתי בר במיקסר או עם מערוך. להוסיף חמאה מומסת, לערבב ולשטח בתבנית לשכבה אחידה. להכניס למקרר למהלך זמן הכנת שכבת הגבינה.
לשכבת הגבינה:
3 גבינה 5% (סה"כ 750 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
1/3 כוס חלב
1 שקית סוכר וניל
לערבב את כל החומרים ביחד, לשפוך לתבנית עם תחתית הפתי בר. להכניס למקרר לשעתיים לפחות. לאחר מכן, לצפות את העוגה בציפוי הקצפת שמופיע מטה ולהחזיר לקירור.
לציפוי:
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
0.5 חבילת אינסטנט פודינג וניל
0.5 כוס חלב (120 מ"ל)
המצרכים:
לתחתית:
200 גרם פתי בר
חבילת חמאה קטנה (100 גרם)
לשבור את הפתי בר במיקסר או עם מערוך. להוסיף חמאה מומסת, לערבב ולשטח בתבנית לשכבה אחידה. להכניס למקרר למהלך זמן הכנת שכבת הגבינה.
לשכבת הגבינה:
3 גבינה 5% (סה"כ 750 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות סוכר
1/3 כוס חלב
1 שקית סוכר וניל
לערבב את כל החומרים ביחד, לשפוך לתבנית עם תחתית הפתי בר. להכניס למקרר לשעתיים לפחות. לאחר מכן, לצפות את העוגה בציפוי הקצפת שמופיע מטה ולהחזיר לקירור.
לציפוי:
1 שמנת מתוקה (250 מ"ל)
0.5 חבילת אינסטנט פודינג וניל
0.5 כוס חלב (120 מ"ל)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה