מצרכים:
רבע כרוב לבן
חופן פקאן מסוכר (אפשר גם פקאנים סינים קנוים)
חופן חמוציות (אפשר צימוקים)
רוטב ויניגרט (אפשר גם רוטב קנוי)
פורסים את הכרוב לרצועות, מוסיפים חמוציות, פקאנים מסוכרים ואת רוטב הויניגרייט. מערבבים הכל ביחד. בהגשה מפזרים מעל מעט פקאנים מסוכרים וחמוציות.
רבע כרוב לבן
חופן פקאן מסוכר (אפשר גם פקאנים סינים קנוים)
חופן חמוציות (אפשר צימוקים)
רוטב ויניגרט (אפשר גם רוטב קנוי)
פורסים את הכרוב לרצועות, מוסיפים חמוציות, פקאנים מסוכרים ואת רוטב הויניגרייט. מערבבים הכל ביחד. בהגשה מפזרים מעל מעט פקאנים מסוכרים וחמוציות.
![]() |
סלט כרוב- הוספתי קוביות בטטה מטוגנות לקישוט |
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה