המרק הבא טעים מאוד, משביע, קל להכנה ומכיל 350 קלוריות לסיר שלם!
הכרובית מוסיפה המון למרקם סמיך וקרמי.
מכניסים לסיר:
1 גזר גדול
200 גרם כרובית
300 גרם בטטה
מעט עלי סלרי ופטרוזילה
מים רותחים עד לכיסוי הירקות
מרתיחים על אש גבוהה את המרק ומתבלים במלח, פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה ומעט אגוז מוסקט.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר עד להתרככות של הגזר.
מעבירים את הירקות לבלנדר וזורקים את עלי הסלרי והפטרוזיליה. שופכים מעט מנוזלי המרק וטוחנים. מוסיפים בהדרגה את נוזלי המרק עד הגעה לסמיכות הרצויה (אין צורך להשתמש בכל נוזלי הסיר)
מעבירים חזרה את המרק הטחון לסיר טועמים ומוסיפים תיבול אם יש צורך. ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד להגשה.
הכרובית מוסיפה המון למרקם סמיך וקרמי.
מכניסים לסיר:
1 גזר גדול
200 גרם כרובית
300 גרם בטטה
מעט עלי סלרי ופטרוזילה
מים רותחים עד לכיסוי הירקות
מרתיחים על אש גבוהה את המרק ומתבלים במלח, פפריקה מתוקה, מעט פפריקה חריפה ומעט אגוז מוסקט.
לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים את הסיר עד להתרככות של הגזר.
מעבירים את הירקות לבלנדר וזורקים את עלי הסלרי והפטרוזיליה. שופכים מעט מנוזלי המרק וטוחנים. מוסיפים בהדרגה את נוזלי המרק עד הגעה לסמיכות הרצויה (אין צורך להשתמש בכל נוזלי הסיר)
מעבירים חזרה את המרק הטחון לסיר טועמים ומוסיפים תיבול אם יש צורך. ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד להגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה