![]() |
כל כך טעימות שמתחסלות במהירות |
הנשיקות קלות מאודלהכנה, אין צורך בחימום או בהמסת הסוכר. רק להקציף חלבונים וסוכר ולשכוח בתנור, זה הכל.
חשוב לדעת שאם רוצים לקשט איתן עוגה, יש לשים אותן על העוגה לפני ההגשה היות ובמקרר המרקם שלהן נהרס והן הופכות רכות ודביקות.
המצרכים לכ-50 נשיקות קטנות:
3 חלבונים של ביצה
1/2 כוס פחות כף סוכר
בקערה יבשה מקציפים במהירות גבוהה את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מקציפים עד קבלת קצף נוקשה ( כזה שאם תהפכו את הקערה, לא ישפך)
מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים נשיקות קטנות על נייר אפיה בתבנית תנור.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 110 מ"צ ל4 שעות. מכבים את התנור ומשאירים את הנשיקות עם החום של התנור עד לקירור מוחלט.
מעבירים את הנשיקות לכלי אטום ושומרים בחוץ (כלומר לא במקרר). הנשיקות נשמרות זמן רב בצורה זו.
יוצאות מעל 50 נשיקות שקוטרן כקוטר מטבע 10 אגורות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה