יום רביעי, 5 בפברואר 2014

חוויאג לאפייה (חוויאג לעוגיות)

תבלין החוויאג לאפיה משמש במטבח העירקי בהכנת מגוון מאפים. בולט בעיקר שימושו בכעכעת העירקי.
לצורך הכנת התבלין יש לזכור 3 דברים בלבד:

3 כפות גדושות זרעי שומר
3 כפות  גדושות זרעי יאנסון(אניס)
3 תרמילי הל (נשתמש רק בזרעים השחורים שבתוך התרמיל ללא הקליפה)
ניתן להוסיף קורט כורכום בשביל צבע.

טוחנים במטחנת תבלינים את כל המרכיבים. שומרים בקופסה אטומה במקרר. ניתן כמובן להכפיל את הכמויות בהתאם לצורך.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה